Vennernes skiklub     Italien 2024    

Skiferie med Vennernes ski klub uge 7 2024

NU er vi klar med årets tur Vi skal på skiferie igen.

Igen i år har vi hyret en bus med plads til 57 personer, vi har 70 sengepladser på det dejlige 4- stjernet hotel Mirella, så vi har 13 kør selv pladser. Vi skal have fyldt bussen før der bliver givet refusion for at kører selv.

Skiområdet hedder Ademello/Tonale der byder på 100 pistekilometer til alle niveauer, fra lette børne/nybegynder blå og røde boulevarder gennem skoven, off piste, fun park og skiløb på Presena gletcheren i 3000 meters højde. Området i selve Ponte di Legno byder også på aften skiløb lørdag kl. 20.00-22.50 og onsdag kl. 20.30-22.50.

Hotel Mirella ligger i byen Ponte di Legno, der ligger i 1257 meters højde, 700 meter fra gondolen, hotellets mini bus kører frem og tilbage til gondolen. Hotellet har pool, sauna og jacuzzi. Er man uden for hotellet, byder den charmerende by Ponte di Legno på masser af gode barer, restauranter og forretninger.Opholdet i Italien er fra lørdag til lørdag i uge 7, afgang fra Aarhus/Viby fredag den 9. februar kl.16.00, ankomst Ponte di Legno lørdag eftermiddag, hvor vi får værelserne og lejer udstyr, om aftenen mødes vi til aftensmaden hvor Michel og Bjørn byder velkommen. Der er mulighed for at stå på ski lørdag aften (det er ikke for helt nybegyndere), liftkort til aftenskiløb er ikke inklusiv i prisen.

Søndag morgen efter en god nats søvn og en dejlig Italiensk morgenmad, starter 6 dejlige dage på ski.

På Hotellet er der pool område til fri afbenyttelse. Hotellet har ligeledes fitnessrum og spa område, her skal bestilles tid og betales en egenbetaling. Hvis vejret tillader det, holder vi en lille picnic eller anden sammenkomst i løbet af ugen. Fredag når vi er færdige på ski, aflevere vi det lejede udstyr, så nyder vi den sidste aften på hotellet.

Lørdag morgen efter morgenmaden, pakker vi bussen og vender hjemad mod Danmark, vi forventer at være hjemme søndag den 18. februar om morgenen.

Prisen inkluderer:
√ Bus tur/retur,
√ 7 overnatninger på 4 stjernet hotel
√ 7 x morgenmad (første søndag den 11),
√ 7 x aftensmad (første lørdag den 10),
√ 6 dages liftkort (gælder fra søndag den 11)
√ Div. Turistskatter.
Pris voksne (17 år og op) 8200,-
Pris unge (10-16 år) 7100,-
Pris børn (4-9 år) 5100,-
Pris børn (0-3 år) 3100,-
Tillæg for enkeltværelse 850,-
Alle priser er i DKK og inkl. Moms.


Tilmeld jer turen på mail til tilmelding@vennernes-skiklub.dk skriv navn og telefon nummer på kontaktperson, så vil I modtage tilmeldingsblanketter inden for få dage. Hurtig tilmelding tilrådes da der plejer at blive udsolgt hurtigt.

Når I har udfyldt og returneret tilmeldingsblanketten, indbetaler i 2000 kr. pr. person i depositum. HUSK navn og telefon nummer på indbetalingen. Jeres tilmelding er endelig gyldig når vi har depositummet, I modtager en kvittering så snart betalingen kan ses på vores konto.

Sparekassen Danmark. Reg. Nr. 8140 Konto nr. 2074 207 629 Restbeløbet skal være betalt senest 2/1-2024

Har I ønske om at køre selv, bedes I sende en mail til tilmelding-vennernes-skiklub.dk, så kommer I på listen i indkommende rækkefølge. Når busserne er fyldt op, begynder vi at give besked til kør selv listen, hvorefter der gives 1000 kr. i kør selv rabat pr. person. (BUSSEN SKAL FYLDES FØRST). Vi glæder os til Jeres selskab.

Med sne hilsen Vennernes ski klub. Michel og Bjørn