Vennernes skiklub     Italien 2020

Skiferie med Vennernes ski klub uge 7 2020
Vi gentager succesen fra sidste år med små justeringer der skal gøre turen og oplevelsen for Jer endnu bedre.

I år har vi valgt en dobbelt dækker bus med plads til 83 personer, da vi har 128 sengepladser på det dejlige 4 stjernet hotel Mirella, er der mulighed for at ønske at køre selv.
Vi arbejder desuden på muligheden for at flyve, kunne dette have interesse, kontakt Rikke 31603232.

Skiområdet hedder Ademello/Tonale der byder på 100 pistekilometer til alle niveauer, fra lette børne/nybegynder blå og røde boulevarder gennem skoven, off piste, fun park og skiløb på Presena gletcheren i 3000 meters højde.
Området i selve Ponte di Legno byder også på aften skiløb lørdag kl. 20.00-22.50 og onsdag kl. 20.30-22.50.

Hotel Mirella ligger i byen Ponte di Legno, der ligger i 1257 meters højde, 700 meter fra gondolen, hotellets mini bus kører frem og tilbage til gondolen. Hotellet har pool, sauna og jacuzzi. Er man uden for hotellet, byder den charmerende by Ponte di Legno på masser af gode barer, restauranter og forretninger.

Turen er som vanligt i uge 7, afgang fra Aarhus/Viby fredag den 7. februar kl.12.00, ankomst Ponte di Legno lørdag morgen, så klæder vi om og tager på ski. De der ikke skal på ski kan ikke opholde sig på hotellet før efter kl. 15.00.

Når vi kommer hjem fra første ski dag, får vi vores værelser, pakker ud og gør klar til første inkluderede aftensmad i hotellets restaurant.

Afrejse fra Italien, lørdag den 15. februar sidst på dagen/først på aftenen, hjemme i Aarhus søndag den 16. om eftermiddagen.
Prisen inkluderer:
       ✓ Bus tur/retur,
       ✓ 7 overnatninger på 4 stjernet hotel
       ✓ 7 x morgenmad (første søndag den 9),
       ✓ 7 x aftensmad (første lørdag den 8),
       ✓ 6 dages liftkort (gælder fra søndag den 9)
       ✓ Div. Turistskatter.

Pris voksne (17 år og op) 6997,-
Pris unge (10-16 år) 5997,-
Pris børn (4-9 år) 3997,-
Pris børn (0-3 år) 1997,-
Alle priser er i DKK og inkl. Moms.

Ønsker man at udvide sit liftkort til 7 eller 8 dage, skal dette gøres på tilmeldingsblanketten du får pr. mail ved tilmelding på hjemmesiden.

Liftkort + 1 dag (kan være i begge ender) voksne 180,-
Liftkort + 1 dag (kan være i begge ender) 7-16 årige 100,-
Liftkort + 2 dage. Voksne 330,-
Liftkort + 2 dage. 7-16 årige 220,-
Tilmeld Jer turen på mail til domusdanica@domusdanica.dk skriv navn og telefon nummer på kontakt person, så vil I modtage tilmeldingsblanketter inden for få dage.

Hurtig tilmelding tilrådes da de 121 pladser sidste år hurtigt var afsat.

Når I har udfyldt og returneret tilmeldingsblanketten, indbetaler i 1500 kr. pr. person i depositum.
HUSK navn og telefon nummer på indbetalingen.
Jeres tilmelding er endelig gyldig når vi har depositummet, I modtager en kvittering så snart betalingen kan ses på vores konto.
Jutlander Bank. Reg. Nr. 8140 Konto nr. 2074 207 629
Restbeløbet skal være betalt senest 3/1-2020

Har I ønske om at køre selv, bedes I sende en mail til domusdanica@domusdanica.dk, så kommer I på listen i indkommende rækkefølge. Når busserne er fyldt op, begynder vi at give besked til kør selv listen, hvorefter der gives 900 kr. i kør selv rabat pr. person. (BUSSEN SKAL FYLDES FØRST).

Vi glæder os til Jeres selskab.

Med sne hilsen Vennernes ski klub.
Rikke, Michel og Bjørn